Soferi de nota10!
Administrator

„Șoferi de nota 10!” este campania desfășurată anual de către Asociația Green Road în colaborare cu Poliția Română, prin intermediul căreia sunt premiați șoferii care au condus fără abateri în anul anterior.

Această campanie a luat naștere ca răspuns la nevoia tot mai acută de prevenție și șoferi disciplinați în trafic, scopul fiind reducerea numărului accidentelor rutiere în România.

Fiind prima campanie din România care premiază șoferii preventivi, ediția din 2018 a constituit un real succes! Peste 400.000 de persoane au vizualizat campania la nivel național, dintre care aproape 20.000 au susținut demersul nostru prin comentarii sau distribuiri pe canalele de social media.

Mai mult decât atât, numărul șoferilor înscriși în cursa pentru premii a fost de peste 11.000!

Credem cu tărie că abordarea preventivă în cadrul șofatului constituie cea mai bună soluție pentru reducerea numărului accidentelor rutiere, a daunelor financiare și cel mai important, a rănirilor și deceselor pe șoselele din România.

 

De aceea, prin proiectul „Șoferi de nota 10!” propunem stimularea comportamentelor corecte la volan în detrimentul amendării celor greșite. Noi credem că  această campanie de premiere a șoferilor care conduc în siguranță va avea un efect pozitiv la nivel global, iar premiile vor stimula și alți șoferi să abordeze un comportament preventiv.