Urmărire ca în filme în București – VIDEO
Administrator

Un bărbat de 27 de ani a fost oprit cu focuri de armă de poliţiştii din Bucureşti după ce ar fi refuzat să oprească la semnul acestora şi ar fi lovit o maşină de poliţie. Ulterior, tânărul ar fi primit sprijin din partea mai multor rude, înarmate cu arme albe şi alte obiecte contondente.

 

Totul s-a întâmplat vineri, în jurul ore 16.45 , când un echipaj a observat o maşină înmatriculată cu numere de Marea Britanie, făcând semn şoferului sa oprească.

„Conducătorul auto a accelerat şi a încercat să părăsească zona. Echipajul de poliţie a plecat în urmărirea acestuia şi l-a observat când a virat brusc pe o altă stradă, unde a fost blocat în trafic de un alt autoturism, care se deplasa regulamentar. Pentru a îşi asigura scăparea din blocaj, conducătorul auto a lovit cu intenţie autospeciala de poliţie. Agentul de poliţie aflat la volan coborât şi a încercat imobilizarea şoferului. Pentru că acesta şi-a continuat drumul , poliţistul l-a somat şi a tras focuri de armă spre cauciucuri”, transmite Poliţia Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Poliţistul a cerut sprijin colegilor,astfel că mai multe echipaje formate din poliţişti şi jandarmi au plecat în urmărirea maşinii.

„După ce a rulat pe mai multe străzi din Sectorul 5, conducătorul auto a primit sprijin din partea unor rude, care au încercat să-i blocheze pe poliţişti, având asupra lor, la vedere, obiecte contondente şi arme albe (cuţite). S-a folosit forța pentru imobilizarea suspecţilor. Şoferul a fost identificat şi s-a constatat că nu deţine permis de conducere”, explică poliţiştii.

Mai multe persoane au fost duse la audieri, bărbatul care ar fi circulat fără permis fiind reţinut pentru 24 de ore.

https://www.facebook.com/100016112861486/videos/225267251353702/

 

Sursa: mediafax.ro

Video: Facebook / Alex Popescu