Soferi de nota10!
Administrator

„Șoferi de nota 10!” este campania desfășurată anual de către Asociația Green Road în colaborare cu Poliția Română, prin intermediul căreia sunt premiați șoferii care au condus fără abateri în anul anterior.

Această campanie a luat naștere ca răspuns la nevoia tot mai acută de prevenție și șoferi disciplinați în trafic, scopul fiind reducerea numărului accidentelor rutiere în România.

Fiind singura inițiativă la nivel național care premiază conducătorii auto preventivi, „Șoferi de nota 10!” a constituit un real succes în primele patru ediții desfășurate! Peste 898.000 de persoane au vizualizat campania la nivel național, dintre care aproape 65.000 au susținut demersul nostru prin comentarii sau distribuiri pe canalele de social media.

Mai mult decât atât, în cele patru ediții s-au înscris peste 64.000 de șoferi în cursa pentru premii, care au constat în vouchere de combustibil și de cumpărături.

Credem cu tărie că abordarea preventivă în cadrul șofatului constituie cea mai bună soluție pentru reducerea numărului accidentelor rutiere, a daunelor financiare și cel mai important, a rănirilor și deceselor pe șoselele din România.

 

De aceea, prin proiectul „Șoferi de nota 10!” propunem stimularea comportamentelor corecte la volan în detrimentul amendării celor greșite. Noi credem că  această campanie de premiere a șoferilor care conduc în siguranță va avea un efect pozitiv la nivel global, iar premiile vor stimula și alți șoferi să abordeze un comportament preventiv.